Styling som gör skillnad

Tint N Wrap GBG är din självklara partner för tonade rutor, foliering, dekaler och solfilm och vi vänder oss till dig i Borås. Vi innehar specialistkompetens som gör att du kan vara trygg med ett väl genomfört arbete och snygga resultat.

Tonade rutor Borås

Vi är specialister inom solfilm, stenskottsfilm, tonade rutor, lyktfilm, foliering, dekaler & skyltar

Med flerårig erfarenhet i branschen och de bästa materialen är vår passion att leverera arbeten av högsta kvalitet och därigenom göra våra kunder nöjda. Vi är specialiserade på tonade rutor, solfilm, stenskottsfilm, lyktfilm, foliering, printing, dekaler och skyltar och vi vänder oss bland annat till alla i Borås med omnejd. Oavsett om du vill styla din bil eller ge den ett långvarigt och hållbart skydd, kan du lita på oss. Vår målsättning är att vara din förstahandsval, oavsett ditt ändamål, och vi är övertygade om att du kommer att vara nöjd med vårt arbete

Tonade rutor Borås

Våra
tjänster

Du i Borås kan erhålla experthjälp med tonade rutor, solfilm, dekaler och foliering. Oavsett om det handlar om att skydda, dekorera eller förnya, kan du lita på oss för att leverera professionella och kreativa lösningar.

Tonade rutor Borås

Solfilm

Här kan du få hjälp med solfilm till både fordon och fastigheter. Vår solfilm är en effektiv skyddare mot skadliga UV-strålar och blockerar 99% av dem. UV-strålarna är en betydande orsak till blekning och uttorkning av inredning. Dessutom reflekterar vår solfilm upp till 68% av solens värmestrålar, skapande en mer behaglig inomhusmiljö.

Dekaler

Önskar du montera dekaler på din bil? Vi är här för att hjälpa dig med båda att skära ut och montera din företagslogotyp, texter eller något annat du önskar.

Foliering

Är du uttråkad av din bils färg eller letar du efter ett sätt att sticka ut eller bevara din nuvarande lack? Vill du förnya köksluckor eller vitvaror med en ny färg? Vi erbjuder professionell foliering för fordon och inredning med högkvalitativ folie som behåller sin kvalitet över tid.

PPF Skyddsfilm.

PPF, paint protection film, skyddsfilm skyddar billacken mot repor och stenskott. Den transparenta filmen är lätt att sköta och ger ett säkert skydd, samtidigt som den bevarar bilens värde.

Fördelar med solfilm

Z

Svalare bil

Z

Lägre bränsleförbrukning

Z

Behagligare körning

Z

Insynsskydd

Z

Reducerad blekning

Z

Säkrare körning

Få offert

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi med en kostnadsfri offert!

Kontaktformulär
Tint N Wrap GBG AB
0722539011
Gamla landsvägen 3 M, 438 34 Landvetter

Tonade rutor Borås

Vi på Tint N Wrap GBG är dina expert inom solfilm och folieringstjänster. Få vår hjälp med professionell och kreativ dekorering och skyddslösningar för fordon och inredning. Vi förverkligar din idé! Läs mer om oss här.